Vissza a főoldalra

Gy.I.K.

Szexmentes táncos munka lányok részére Amerikában.

Fontos tudnivalók

a Go-Go táncról, a Stage Dolls bárról és Amerikáról. Amerika - annak ellenére, hogy a szabadság hazájaként ismert - alapvetően vallásos ország. Talán kevesen tudják, hogy minden amerikai dollár bankjegy hátoldalán az "IN GOD WE TRUST" (Istenben Bízunk) felirat olvasható. A szexuális zaklatás tilalmát ezért itt sokkal komolyabban veszik mint Európában. Bizonyára hallottatok Bill Clinton botrányáról, ami majdnem az elnökségébe került.
Amerikáról nagyon sok tévhit él Magyarországon. Sokan csak az akciófilmekből ismerik ezt az országot, és azt hiszik itt mindenki pisztollyal a kezében rohangál az utcákon. Ez természetesen nem így van! A közbiztonság például azon a környéken ahol a lányom lakik sokkal nagyobb mint Budapesten. Az amerikai rendőrök nem zaklatják ok nélkül az embereket, azonban ha intézkedniük kell, akkor kemények és határozottak, ezért nagy tekintélyük van. Mindezt azért tartottam szükségesnek elmondani, hogy tudjátok: itt biztonságban lesztek.
A Go-Go táncos munkát szintén sok téves legenda övezi. A Go-Go tánc a 60-as években alakult ki, mikor az emberek elkezdtek az asztalok tetején twistelni, ettől kezdve sok bár hivatásos Go-Go táncosokat alkalmaz. A Go-Go-t lehet táncolni rúddal vagy rúd nélkül, általában valamilyen emelvényen. A rúdtánchoz fizikai erőre, rugalmasságra és állóképességre van szükség. A táncos gyakran felkapaszkodik a rúdra, pörgéseket végez, és erőelemeket mutat be, ami folyamatos, kitartó, kemény edzést igényel. A Go-Go-t nem szabad összekeverni a sztriptízzel, hiszen itt nem vetkőznek le a táncosok! A Go-Go tánc egyre elterjettebb, már a discokban is sokan így táncolnak, mert ennek a mozgásnak van erotikus kisugárzása de mégsem tolakodó. Feltehetően a Go-Go-hoz a techno zene illik legjobban, de bármilyen disco, sőt akár rock zenére is lehet Go-Go stílusban mozogni. A hivatásos Go-Go táncosoknak általában, egy kisebb top, melltartó és egy sort a munkaruhájuk. A cipőjük változatos, leggyakrabban telitalpú magassarkú cipőt használnak. Ez a tánc azoknak alakult ki, akik szeretnek erotikusan táncolni, de gátlásosak, hiszen itt nem kell ledobni a ruhadarabokat. A koreográfia egyéni elemekből és mozdulatsorokból áll össze a táncosoktól függően. Leggyakoribb mozdulatok: csípő mozgás, hullámok, karmozdulatok, lábmozdulatok, forgások, valamint ezek kombinálása.
A Stage Dolls Go-Go bár a törvények és az íratlan szabályok maximális tiszteletben tartásával működik. Munkába állásod előtt ezért szerződésben rögzítjük a jogaidat és a kötelezettségeidet. Lehetőséget adunk arra, hogy anyagilag megalapozd a jövődet, de ezért cserébe komoly feltételeink vannak! Elvárjuk, hogy elérhető legyél ha szükség van a munkádra, tisztelettel viselkedj velünk, a munkatársaiddal és a vendégekkel egyaránt. A bár jó hírnevét köteles vagy védeni, ezért Szigorúan TILOS a bárban, és azon kívül is a drogozás. Akit drogozáson érünk azonnal elbocsájtjuk! A táncosaink nem nyújthatnak szexuális szolgáltatást a vendégeinknek! Amerikában 21 éves kor alatt tilos nyilvános helyen szeszes italt fogyasztani, ez alól a bárban sincs kivétel. A táncosokra vonatkozó szabályok innen letölthetők.
A kiutazásról (útlevélről, vízumról és az oda-vissza repülőjegy megvásárlásáról) magadnak kell gondoskodnod, de természetesen mindenben segítünk az utazásoddal kapcsolatban és a szálláskeresésben is számíthatsz ránk. Érkezéskor a megbeszélt járatnál várunk, így akkor sem lesz gondod, ha még bizonytalan az angol nyelvtudásod. (Az itt töltött idő természetesen az angol nyelv tanulására, gyakorlásra is kiváló lehetőséget nyújt!)
Ha kérdésed van amire nem találod a választ kérdezz bátran!

Az elérhetőségeink:
Facebook oldalunk
Facebook csoportunk

Maurer Péter (Petika)
A Stage Dolls Go-Go Bár hivatalos magyarországi képviselője
Skype: mpetika Itt láthatod, ha épp online vagyok!
E-mail: mpetika@gmail.com
Facebook: facebook.com/mpetika
Mobil: 06 30 200 2970
Viber: +36 30 200 2970
Line: mpetika vagy +36 30 200 2970
BBM: 26474827
VMobile: 55553119905

Gyakran Ismételt Kérdések

Mire van szükségem az utazáshoz?

  • Érvényes útlevélre. Az útlevélnek az USA-ba belépéskor még legalább fél évig érvényesnek kell lennie.
  • Érvényes vízumra, vagy érvényes ESTA-ra.
  • Érvényes oda-vissza repülőjegyre. A visszaúti helyfoglalás dátumának az engedélyezett tartózkodási időn belül kell lennie!

Hogyan tudom kiváltani az ESTA-t, és mennyibe kerül?

Ezen a hivatalos címen tudod az ESTA-t intézni: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/application.html, a díja 14 USD, bankkártyával kell fizetni.
 

Mennyi ideig tartózkodhatok Amerikában?

Alapesetben a belépéstől számított 90 napon belül el kell hagynod az Egyesült Államok területét függetlenül attól, hogy vízummal, vagy ESTA-val utaztál oda.
 

Mennyibe kerül a repülőjegy Amerikába?

A repülőjegy ára sok mindentől függ, például attól, hogy mikor akarsz utazni, mennyivel korábban veszed meg a jegyet, milyen légitársasággal, milyen útvonalon utazol stb. Átlagosan 800 USD és 1000 USD között vannak a kedvező árú turista osztályú retúr (oda-vissza) jegyek, de ha szerencséd van ennél olcsóbbat is kifoghatsz. Gyakran nem mindegy, hogy a hét melyik napján utazol. Ha a tervezett napra nincs elfogadható árú jegy, próbálkozz 1-2 nappal korábbi vagy későbbi időpottal.
 

Hol tudok olcsó repülőjegyet keresni?

A légitársaságok, illetve az erre szakosodott utazási irodák weboldalain.
Néhány lehetőség: Amadeus, IBUSZ, eDreams, BogAIR, British Airways, Lufthansa, LOT, KLM
 

Nem beszélek angolul. Mehetek így is?

Egy minimális szintű angol tudásra mindenképp szükséged lesz, hiszen hosszabb időt szeretnél eltölteni egy idegen országban. Nyelvvizsgára természetesen nincs szükség, a mindennapi élethez szükséges legfontosabb szavakat, kifejezéseket hamar meg lehet tanulni. Ha már ismered az angol nyelv alapjait, akkor ez egy remek lehetőség a nyelvismereted fejlesztésére is. Anyanyelvi környezetben sokkal gyorsabban megy a nyelvtanulás mint bármilyen iskolában vagy nyelvtanfolyamon!
 

Nem dolgoztam még go-go táncosként. Ez akadály?

Természetesen minden munkához szükséges egy bizonyos képzettség, illetve gyakorlat, nincs ez máshogy a tánccal sem. Senki sem született azonban go-go táncosként. Mint minden más munkát, ezt is meg lehet tanulni, ha megvannak hozzá az adottságaid. Ha szeretsz és tudsz táncolni a discóban a saját és barátaid örömére, akkor valószínűleg nem lesznek nehézségeid a színpadon sem.
 

Hogyan jelentkezhetek táncosnak a Stage Dolls Go-Go Bárba?

Küldj egy egész alakos fényképet, amin jól látszik az arcod is, vagy ha van Facebook oldalad és ott van rólad jó minőségű fénykép, akkor az is megfelel. A kiutazásod részleteinek megbeszélése érdekében, illetve ha bármilyen kérdésed van, vagy segítségre van szükséged keress meg bátran bármelyik elérhetőségemen!
 

Európai táncos munkát is tudtok ajánlani?

Igen! Svájcban a Bodeni tó közelében St. Gallen városában a 20 éves múltra visszatekintő Stocken bárral is kapcsolatban állok. További információért keress meg bátran bármelyik elérhetőségemen!
 

További kérdéseim vannak, mit tegyek?

Bátran keress meg minket, minden kérdésedre örömmel válaszolunk!
 

Szeretettel várunk!

Bemutatkozás Szabályok letöltése Facebook csoportunk
Képek a bárról Szerződés letöltése Gy.I.K.
Facebook oldalunk Twitter oldalunk Google+ oldalunk
  Az oldalt készítette: Petika